PRODUKTER / KATALOG

2018/2019 Katalog

Vores produktudvalg indeholder værktøj, tilbehør og alle former for materialer for professionelle autoglas virksomheder. Alle vores produkter er udviklet, designet og testet af specialister! Det sikrer dig gennemprøvet højkvalitetsprodukter.

Wibotec forhandler Cobra Tools produkter

Wibotec forhandler det komplette program fra Cobra Tools. Cobra Tools har et stort program inden for autoglas udskiftning og reparationer. Igennem et tæt samarbejde kan vi levere alle Cobra Tools lager varer lige så hurtigt som Wibotec´s eget sortiment.

Katalog – Cut-Out

Katalog – Skæretråd

TEAMET

CEO

Anders Sørensen

  as@wibotec.com

Anders er direktør og anpartshaver samt bestyrelses medlem af Wibotec A/S
Produkt udvikling

Claus Grøndal

  cg@cobra-tools.dk

Claus står for en stor del af produktudviklingen af nye værktøjer og forbrugsvarer i Wibotec A/S

Lageret

Allan Petersen

   ap@wibotec.com

Allan arbejder på lageret og sørger for at alle varer bliver sendt afsted rettidigt.

PROFIL

Wibotec – Din fleksible partner i autoglas værktøj og tilbehør!

Wibotec blev staret i begyndelsen af 1980´erne og er i dag leveringsdygtig i komplet højkvalitets udvalg af autoglas værktøj, tilbehør og forbrugsmaterialer til professionelle autoglas værksteder. Wibotec har opfundet, udviklet eller købt mange nye produkter siden begyndelsen. Sortimentet er designet og testet i samarbejde med førende specialister med mange års erfaring i autoglas branchen. kort sagt “Lavet af professionelle til professionelle”.

Wibotec ønsker at etablere langsigtet samarbejde med virksomheder beliggende i og omkring Europa. Vi ønsker: Distribution af Wibotec værktøj og forbrugsvarer, samt at sikre løbende produktudvikling generelt og i tæt samarbejde med vores kunder – Således udvikler vi specifikke produkter med de virksomheder som benytter produkterne – Udviklet til virkeligheden.

Vi håber at du har fået et indtryk af hvem Wibotec er, hvad vi gør, og at du er enig i at Wibotec er et navn der er værk at lære at kende. Skulle der være spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt til os enten via email mail@wibotec.com eller telefon +45 8725 1120.

VIDEO

Video af vores forskellige Wibotec produkter.

Se hvordan vores produkter og forbrugsvarer skal benyttes for at opnå det bedste resultat.

Wibotec CUT-OUT // Wibotec Udtagning af rude // Wibotec Rudekran // Wibotec Værktøj // Wibotec Glas reparationssæt

BETINGELSER